HUR TILLVERKAS CIDER?

Varför inte ta med dina vänner, kollegor eller studiegrupp på ett studiebesök här på Herrljunga Cider. Här får du lära dig hur En äkta cider tillverkas. Vi kan ta emot grupper från 10 personer upp till 60 personer.

Ta tillfället i akt och få mer kunskap om ett av Sveriges mest välkända varumärken.

Är ni en grupp/buss ute och åker och vill stanna till i Gårdsbutiken för lite shopping? Välkomna! Våra öppettider hittar ni här. Ring gärna och förboka ert besök om ni är mer än 10 personer. När ni kommer med bussen så välkomnas ni in i butiken och bjuds på välkomstdryck. Sedan får ni botanisera bland alla godsaker och frossa i god dryck. Shoppa loss! Besöket tar lite olika lång tid beroende på hur många ni är, men för en buss med 30-50 personer tar det cirka 1 timma!

Givetvis är det kostnadsfritt!
Om ni önskar besöka Gårdsbutiken utöver ordinarie öppettider så slå en signal så kommer vi överens om dag och tid!

Våra studiebesök passar alla grupper, från 10 till 60 personer.

Vid ankomst till gårdsbutiken så startar besöket med en företagspresentation och välkomstdryck. Sedan fortsätter besöket i vår konferenssal där vi visar en film på hur vi tillverkar vår goda cider, här får ni även en inblick i vårt musteri och vårt lager. Vi avslutar sedan besöket i Gårdsbutiken, här bjuds ni på provsmakning av olika produkter och får givetvis tillfälle att handla med er lite godsaker hem.

Studiebesöken kan skiljas åt något beroende på gruppens storlek, är ni intresserade av upplägget mer i detalj är ni välkomna att kontakta oss.

Besöket tar cirka 1 – 1.5 timma och kostar 50 kr/person inkl. moms.

FÖRFRÅGAN

Vill du redan nu skicka en förfrågan angående ett kommande studiebesök, vänligen fyll i nedan formulär så återkommer vi till dig så snart vi kan.