HUR TILLVERKAS CIDER?

Varför inte ta med dina vänner, kollegor eller studiegrupp på ett studiebesök här på Herrljunga Cider. Här får du lära dig hur En äkta cider tillverkas. Vi kan ta emot grupper från 10 personer upp till 60 personer och erbjuder olika upplägg på besök här på Herrljunga Cider.

Ta tillfället i akt och få mer kunskap om ett av Sveriges mest välkända varumärken. Se våra olika upplägg på studiebesök nedan:

Detta besök är för er som har gott om tid och är en större grupp.

Vid ankomst hälsas ni välkomna i bussen. Där får ni också en presentation om företaget som innefattar både historia, nutid och allt där emellan!
Sedan är det dags för rundvandring. Vi går till vår produktions- och lagerbyggnad och går via lagret till produktionslokalen. Där går vi upp på en ramp för att få en bra överblick och se in i produktionshallen.  Vi avslutar sedan besöket i Äppelboden. Här bjuds ni på provsmakning av olika produkter och får givetvis tillfälle att handla med er lite godsaker hem. Beroende på antalet besökare som kommer, så delar vi in gruppen i 2-3 mindre grupper. Detta för att rundvandringen ska bli så bra som möjligt för alla.

Besöket tar cirka 1.5 – 2 timmar (beroende på antal) och kostar 30 kr/person inkl. moms.
Minsta antal deltagare 20 personer.

Detta besök är för er som är en lite mindre grupp och som inte kommer i buss!

Vid ankomst är ni välkomna in till Äppelboden, vår egen gårdsbutik. Här bjuds ni på välkomstdryck och får en företagspresentation på stående fot. Cirka 20 minuter. Företagspresentationen innehåller allt ifrån historia till nutid och lite roligt vetande! Sedan är det dags för rundvandring. Vi går till vår produktions- och lagerbyggnad och går via lagret till produktionslokalen. Där går vi upp på en ramp för att få en bra överblick och se in i produktionshallen.  Vi avslutar sedan besöket i Äppelboden. Här bjuds ni på provsmakning av olika produkter och får givetvis tillfälle att handla med er lite godsaker hem.

Besöket tar cirka 1.5  timma och kostar 30 kr/person inkl. moms.
Passar grupper runt 10-15 personer.

Är ni en grupp/buss ute och åker och vill stanna till i Äppelboden för lite shopping? Välkomna! Våra öppettider hittar ni här. Ring gärna och förboka ert besök om ni är mer än 10 personer. När ni kommer med bussen så välkomnas ni in i Äppelboden och bjuds på välkomstdryck. Sedan får ni botanisera bland alla godsaker och frossa i god dryck. Shoppa loss! Besöket tar lite olika lång tid beroende på hur många ni är, men för en buss med 30-50 personer tar det cirka 1 timma!

Givetvis är det kostnadsfritt!
Om ni önskar besöka Äppelboden utöver ordinarie öppettider så slå en signal så kommer vi överens om dag och tid!

FÖRFRÅGAN

Vill du redan nu skicka en förfrågan angående ett kommande studiebesök, vänligen fyll i nedan formulär så återkommer vi till dig så snart vi kan.