Cider 0,7%

Sveriges mest älskade cider!

100 cl PET ar Sveriges mest sålda cider. Den tillverkas enligt ett gammalt svenskt recept och passar så val som sällskapsdryck som tillfestliga middagar. Tillverkningen av företagets flaggskepp, Herrljunga Cider Original, startade 1969. Dess självklara komplement, Herrljunga Cider Päron, kom 1987 och Herrljunga Flader började säljas 1999, och sist men inte minst utökades sortimentet 2001med Herrljunga Cider Äpple Light.

Cider 0,9% EKOLOGISK

Bättre för miljön

Redan när Herrljunga Cider grundades 1911 använde vi naturliga råvaror. Det var det enda som fanns på den tiden. Idag måste man göra ett val och det har vi gjort. Denna cider är gjord på enbart ekologiska råvaror. Bättre för smaken, bättre för miljön. Som det alltid har varit.

Halvtorr Cider 2,2%

Halvtorr cider – mindre söt

Ju längre cidern får jäsa desto högre alkoholhalt får den. Så söt cider har alltså lägre alkoholhalt än torr. Vår halvtorra är på 2,2% och passar utmärkt som sällskapsdryck eller till rätter som fisk, kyckling, ljust kött och mogna ostar. 4-packen finns i två friska smaker som passar utmärkt som aperitif. Den är dessutom ekologisk och krav-certifierad.