INFORMATION OM COVID.19

Vi gör allt vi kan för att minska smittspridningen av covid-19. Vi följer folkhälsomyndighetens råd och är noga med att desinfektera allmänna ytor. Det får max vistas 7 personer inne i butiken samtidigt = 6 kunder och 1 personal (är du osäker så tillkalla personal till dörren). Vi har för tillfället plockat bort all provsmakning i butiken, vill man ändå provsmaka något så serveras det av personal.För din och vår skull arbetar personalen i butiken just nu i visir.
Hjälp oss att hålla avstånd och använd den handsprit vi har satt utanför samt inne i butiken.

Vill du handla utan att komma in i butiken hjälper vi självklart till med det.
Ring butiken, 0513 – 22604 och beställ dina varor så lämnar vi ut dem till dig utanför butiken – då behöver du kunna betala med swish.

Tillsammans hjälps vi åt!

VÄLKOMMEN TILL VÅR GÅRDSBUTIK

Inför Herrljunga Ciders 100-årsjubileum 2011 öppnades dörrarna till vår alldeles egen Gårdsbutik. Butiken smygöppnade faktiskt redan i december 2010, detta för att våra nya kunder inte skulle missa glögg- och julmustsäsongen.

I Gårdsbutiken hittar du vårt breda sortiment av drycker till förmånliga priser men även flera andra godsaker som skorpor, knäckebröd, fudge och choklad från andra lokala företag. Kom in och låt dig inspireras.

Gårdsbutiken fungerar också som en knutpunkt för er som kommer på studiebesök till Herrljunga Cider. För mer information om våra studiebesök klicka här.

ÖPPETTIDER

VI FIXAR GÅVAN

Vi skräddarsyr gåvor efter önskemål!
Du kan välja på flera olika drycker samt storlekar på korgar.
Är du intresserad eller vill veta mer? Var då vänligen skicka ett mail till
gardsbutik@herrljungacider.se eller marika.blomberg@herrljungacider.se
Tack!

Nu stänger vi äppelmottagning!

Vi vill tacka er alla som har lämnat in sina äpplen till oss! 

Äpplena som vi har fått in har pressats till vår fantastiska kallpressade äppeljuice från Herrljunga Rå samt vår äppelmust från Herrljunga Musteri.

Vi tar gärna emot era fina äpplen igen nästa år!

0513-22604
gardsbutik@herrljungacider.se

Äpplen
Äpplen

Kontakt

Translate »