INFORMATION OM COVID.19

På grund av rådande omständigheter med pandemin som drabbat oss har vi för tillfället valt att inte ta emot några studiebesök till och med sista juni.
Gårdsbutiken är öppen som vanligt.

VILL NI VETA MER OM HERRLJUNGA CIDER

Vi erbjuder tre olika upplägg av besök.
Dessa har vi valt att kalla Studiebesök Original, Studiebesök Light och Shoppingbesök.
 Nedan kan du läsa mer om vad de olika besöken innehåller.

STUDIEBESÖK - ORIGINAL

Besöket tar cirka 1 – 1.5 timma och kostar 60 kr/person inkl. moms.

Vid ankomst till gårdsbutiken så startar besöket med en företagspresentation. Sedan tar vi med er in i fabriken där produktionen pågår för fullt. Vi passerar musteriet, ser in i produktionshallen genom stora fönsterpartier, tar oss igenom lagret för att sedan  avsluta besöket i gårdsbutiken. Här bjuds ni på provsmakning av olika produkter och ni får givetvis tillfälle att handla med er så mycket ni vill hem.

Våra studiebesök passar alla grupper, från 10 till max 55 personer.
Studiebesöken kan skiljas åt något beroende på gruppens storlek, är ni intresserade av upplägget mer i detalj är ni välkomna att kontakta oss.

Herrljunga Cider Original

STUDIEBESÖK - LIGHT

Besöket tar cirka 1 timma och kostar 30 kr/person inkl. moms.

Vid ankomst till butiken så hälsar vi er välkomna med ett glas cider och därefter startar besöket med en företagspresentation. Därefter får ni tid att gå en tipspromenad för att testa era kunskaper och vi erbjuder provsmakning av oss vald dryck som passar för säsongen som är. Därefter får ni givetvis tillfälle att handla med er så mycket ni vill hem.

Light äpplecider

SHOPPINGBESÖK

Är ni en grupp/buss ute och åker och vill stanna till i Gårdsbutiken för lite shopping? Välkomna! När ni kommer med bussen så välkomnas ni in i butiken och bjuds på välkomstdryck. Sedan får ni botanisera bland alla godsaker och provsmaka av oss vald dryck som passar för säsongen som är. Besöket tar lite olika lång tid beroende på hur många ni är. Ring gärna och förboka ert besök om ni är mer än 10 personer. Om ni önskar besöka Gårdsbutiken utöver ordinarie öppettider så slå en signal så kommer vi överens om dag och tid! Givetvis är det kostnadsfritt!

FÖRFRÅGAN

Vill du redan nu skicka en förfrågan angående ett kommande shopping- studiebesök?  Var då vänligen skicka ett mail till gardsbutik@herrljungacider.se eller marika.blomberg@herrljungacider.se med information om ni är intresserad av ett shoppingbesök eller studiebesök, datum samt antal personer så återkommer vi så fort vi kan. Tack!

Herrljunga Cider Gårdsbutik
Herrljunga cider gårdsbutik

Kontakt

Translate »