HUR TILLVERKAS CIDER?

Varför inte ta med dina vänner, kollegor eller studiegrupp på ett studiebesök här på Herrljunga Cider. Här får du lära dig hur en äkta cider tillverkas. 
Ta tillfället i akt och få mer kunskap om ett av Sveriges mest välkända varumärken.

SHOPPINGBESÖK

Är ni en grupp/buss ute och åker och vill stanna till i Gårdsbutiken för lite shopping?
Välkomna! När ni kommer med bussen så välkomnas ni in i butiken och bjuds på välkomstdryck. Sedan får ni botanisera bland alla godsaker och frossa i god dryck. Shoppa loss! Besöket tar lite olika lång tid beroende på hur många ni är, men för en buss med 30-50 personer tar det cirka 1 timma! Ring gärna och förboka ert besök om ni är mer än 10 personer. Om ni önskar besöka Gårdsbutiken utöver ordinarie öppettider så slå en signal så kommer vi överens om dag och tid! Givetvis är det kostnadsfritt!

STUDIEBESÖK

Besöket tar cirka 1 – 1.5 timma och kostar 50 kr/person inkl. moms.

Vid ankomst till gårdsbutiken så startar besöket med en företagspresentation. Sedan tar vi med er in i fabriken där produktionen pågår för fullt. Vi passerar musteriet, ser in i produktionshallen genom stora fönsterpartier, tar oss igenom lagret för att sedan  avsluta besöket i gårdsbutiken. Här bjuds ni på provsmakning av olika produkter och ni får givetvis tillfälle att handla med er så mycket ni vill hem.

Våra studiebesök passar alla grupper, från 10 till max 55 personer.
Studiebesöken kan skiljas åt något beroende på gruppens storlek, är ni intresserade av upplägget mer i detalj är ni välkomna att kontakta oss.

Herrljunga Cider gårdsbutik

FÖRFRÅGAN

Vill du redan nu skicka en förfrågan angående ett kommande shopping- studiebesök?  Var då vänligen skicka ett mail till gardsbutik@herrljungacider.se eller marika.blomberg@herrljungacider.se med information om ni är intresserad av ett shoppingbesök eller studiebesök, datum samt antal personer så återkommer vi så fort vi kan. Tack!

Herrljunga Cider gårdsbutik
[contact-form-7 404 "Hittades inte"]

Kontakt

Translate »