Herrljunga Cider

Herrljunga Cider
Sveriges mest älskade cider!

Originalet sedan 1969. Vår cider finns i flera olika smaker, helt enkelt en smak och variant för alla, vid alla tillfällen. Det perfekta alkoholfria alternativet till festen!

Herrljunga Musteri

Herrljunga Musteri

I vårt musteri skapar vi produkter med naturen som bas. Vi pressar frukt och grönsaker och skapar naturliga, hälsosamma drycker såsom äppelmust och goda, upppiggande shots.

Herrljunga Rå

HERRLJUNGA Rå

HERRLJUNGA Rå tillverkar råa, obehandlade och kallpressade juicer, shots och lemonader. Frukt och grönsaker som pressas och tappas rakt ner i flaskan – helt enkelt som att dricka färsk frukt och grönsaker! 

1911 Herrljunga

Herrljunga 1911

Herrljunga 1911 gör klassiska julprodukter såsom julmust, glögg och glühwein. Produkterna går att hitta på dagligvaruhandeln.

Dufvenkrooks

Dufvenkrooks

Vårt premiumvarumärke inom julprodukter. Produktportföljen innehåller både alkoholfri och starkglögg men även alkoholfritt bubbel och julmust. Produkterna går att hitta på systembolaget och i dagligvaruhandeln.

Cocky Crane Cidery

En torr hantverkscider som går att hitta på systembolaget. Gjord från grunden i vårt musteri på kallpressade råvaror. Ett alternativ för dig som söker en torrare och inte lika söt cider.

Kontakt

Translate »